English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало HOUSE OF SPORT

HOUSE OF SPORT

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

HOUSE OF SPORT - Стара Загора


Откриването на подобен център за фитнес, здраве и благосъстояние е дългоочакван в Стара Загора. Fitness & wellness centre HOUSE OF SPORT е създаден от хора, които работят и са специалисти в тази сфера повече от 12 години. Концепцията на комплекса е да поднесе на хората възможността да спортуват, грижат за здравето си, духа си и външния си вид като предложи най-добрите условия за това.В изграждането на този център са вложени много средства, много енергия, труд и професионализъм.Обучаването на специализиран персонал изисква изключителна прецизност и много труд и време.Kомплексът предлага от модерен фитнес и кардио център; възстановителни, спортни, релаксиращи и разкрасяващи терапии и процедури в SPA центъра; курсове по аеробик, тае бо, фит бокс, йога, бойни спортове, танци и други, до здравословния начин на хранене с внимателно подбрана и приготвена храна в кафе&ресторант БИБЛИОТЕКАТА.

В сутерена на сградата предстои изграждане на детски център, където човек може да повери децата си на грижите на педагози, за да може да се погрижи за себе си, а на партера е спортния магазин HOUSE OF SPORT, където клиентите на комплекса, могат да намерят всичко свързано със спорта и спортното възстановяване- огромна гама хранителни добавки, спортни екипировки, спортни уреди и аксесоари.На първия етаж са рецепцията,съблекалните, залата с кардио уреди, и залата за аеробик и други курсове.Кардио залата е оборудвана с над 30 професионални кардио уреди: бягащи пътеки с вградени телевизори, кростренажори, велоергометри, легнали велоергометри. На рецепцията се предлага богат протеин бар, където клиентът получава необходимите добавки за индивидуалния си тренировъчен режим и цели .Фитнес центърът и залата за бокс са на втория етаж в комплекса. Професионалното фитнес оборудване с машини и свободни тежести  с марката GR-PRO SPORT.Третият етаж от HOUSE OF SPORT е отреден за SPA центъра, който е като откъснато от света райско кътче. Включва сауна, парна баня,стая за водни процедури, стая за класически спортни,антицелулитни масажи, отслабващи ,SPA процедури и ритуали,стая за лицеви процедури, кола маска. Предлагат се над 20 вида терапии за тяло, различни процедури за лице, релаксиращи терапии за ходила . Работи се с професионални козметични немски, италиански и френски продукти - Babor, Gerrard's, Olos, Academie и др.Предлагат се различни карти и пакети на ползване на услугите на комплексаОколо 20 души специално обучен персонал се грижат за посрещането, обслужването и комфорта на гостите на ″HOUSE OF SPORT- fitness&wellness centre″.

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Селски къщи

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com