English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Фермер 2000

Фермер 2000

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

Фермер 2000

"Фермер 2000" е създаден през 1993 г. със седалище град Стара Загора. Фирмата е изградила три Агроцентъра в градовете Стара Загора, Добрич и Русе и офиси в Плевен и Монтана. Персонал - 60 човека.
Фирмата е създадена с 100% чуждестранно участие от г-н Одед Лев, който е председател на Борда на директорите в акционерното дружество.

"Фермер 2000" е една от най-големите фирми предлагащи селскостопанска техника. "Фермер 2000" предоставя на фермерите пълна гама от услуги, включващи агроуслуги, консултантски услуги, отдаване под наем и следпродажбен сервиз. Фирмата разполага с най-големият склад за резервни части за обслужване на клиентите си. Тя е изключителен представител на световноизвестната търговска марка "Massey Ferguson" и на други големи лидери в производството на селскостопанска техника като "Manitou" Франция, "Antonio Carraro" Италия, "Galucho" Португалия, "Bogballe" Дания, "Farmet" Чехия и др.

Фирмата работи с ERP система Oracle E-Business Suite.

През 2004 г. тракторите "Massey Ferguson" заеха най-голям дял от българския пазар за селскостопанска техника.

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Селски къщи

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com