English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало БУЛАВТО АД

БУЛАВТО АД

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

БУЛАВТО АД

БУЛАВТО АД е основано през 1993 г. и вече повече от 15 години развива дейността си в автомобилния бранш. 

Оторизиран дилър на IVECO S.p.A.
Дружеството е оторизиран дилър на IVECO от 2001 год. В търговско-сервизния център в гр. Варна  се извършват продажби, гаранционен и извънгаранционен сервиз на пълната гама от превозни средства IVECO. Субдилърските центрове са в градовете Бургас, Шумен, Стара Загора, София. През 2009 година предстои изграждането на нов производствен, сервизен и логистичен център във Варна върху терен от 120 000 кв.м.

Оторизиран дилър на IRISBUS
От 2005 година БУЛАВТО е оторизиран дилър на IRISBUS – компания, предлагаща градски, извънградски и туристически автобуси с различни нива на оборудване, произведени върху шаси IVECO. IRISBUS е европейски производител на автобуси, който е образуван след сливането на фирмите FIAT, IVECO и RENAULT през януари 1999 година. Към края на 1999 придобива също и "Икарус”. След 2001 г. IRISBUS е 100% собственост на компанията FIAT-IVECO.

Производство на автобуси
БУЛАВТО извършва трансформацията на бусове IRISBUS Daily в собствената си сервизна база във Варна, използвайки опита и "know-how" на водещите фирми в бранша за производство на стъкла, седалки и климатично оборудване. Наши клиенти са редица туристически фирми, хотели, малки и средни фирми, като някои от автобусите са в експлоатация повече от 3 години. Предлагат се версии с различен брой места, различни нива на оборудване,  като са възможни и изпълнения на индивидуални заявки за специфичен интериор.

Вносител на противопожарна техника
БУЛАВТО е официален вносител на IVECO MAGIRUS - най-реномираната марка, произвеждаща противопожарни и аварийно-спасителни автомобили, противопожарни стълби, противопожарно и специализирано оборудване

Вносител на строителна техника
От 2004 година БУЛАВТО предлага на транспортните фирми и строителни предприемачи богата гама от полуремаркета с различно предназначение на реномирания италиански производител MENCI, самосвални надстройки със задно и тристранно разтоварване и разнообразна гама на строителни и индустриални машини на лидера в производството на този вид техника CASE.

Вносител на смазочни продукти
БУЛАВТО е официален и единствен вносител на марката FINA в България от 1998 година. FINA е част от групата TOTAL - една от най-могъщите петролни компании в света. Висококачествените продукти с марка FINA се произвеждат в Eртвелде - Белгия, в един от технологично най-напредналите заводи за производство на масла в света.

Вносител на автомобилни и индустриални гуми
Търговските отношения на БУЛАВТО с GROUP MICHELIN датират от 1994 година. Дружеството е директен вносител на гуми от марките MICHELIN, BFGoodrich, KORMORAN в пълното им разнообразие от приложения, модели и размери. През 2001 година дружеството започна директен внос и на всички видове и размери гуми с марка DUNLOP продукт на GOODYEAR DUNLOP TYRES. Така фирмата успява да задоволи нуждите на клиентите от всички пазарни сегменти, както по отношение на видовете и размерите, така и по отношение на цената. Гумите и смазочните продукти се разпространяват чрез добре организираната дилърска мрежа на БУЛАВТО, която покрива почти всички градове в България. Мрежата е изградена от собствени търговски обекти и независими дилъри.

Вносител на двигатели и генератора
От 2005 година БУЛАВТО е единствен вносител за България на пълната гама генератори за електроенергия и двигатели за индустриално и морски приложение FPT (IVECO MOTORS).

Дилър на леки автомобили
Чрез дъщерната си фирма АЛИАНС АУТО БУЛАВТО предлага цялата гама на марките RENAULT, NISSAN и DACIA, както и оторизиран гаранционен и следгаранционен сервиз. Сервизната, дилърската и субдилърската мрежа на тези марки покрива градовете Варна, София, Шумен, Търговище и Стара Загора.

Дилър на самоходни автокаравани и къмпинг оборудване
БУЛАВТО е оторизиран дилър на кемперите RIMOR – самоходни автокарани, предлвагащи лукс и широки възможности за разпределение на интериора на достъпна цена. БУЛАВТО е и оторизиран сервиз на DOMETIC къмпинг оборудване, както и представител на REIMO.

Представител на картове и картинг оборудване
От 2008 година БУЛАВТО е официален дилър за България на Maranello Kart – най-известната европейска марка, произвеждаща картове и картинг оборудване.

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Селски къщи

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com