English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Посредничество при отдаване под наем

Посредничество при отдаване под наем на недвижим имот

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

Когато желаете да работим заедно и да предлагаме Вашия имот за наемане, може да се свържете с нас по имейл, телефон или на място в офиса на ДЕДОВ ИМОТИ.

Проучваме предлаганите под наем недвижими имоти със сходни характеристики към дадения момент. Оказваме помощ при формиране на икономически обоснована оценка на имоти, според пазарната конюнктура, извършваме безплатни консултации за имоти на територията на град Стара Загора и Стара Загора област.

Ние ще предлагаме Вашия имот на клиентите ни, които търсят да наемат подобен имот, както ще го рекламираме регулярно в български и чуждестранни портали за недвижими имоти, в специализирани портали, на нашия фирмен сайт и нашата фирмена Facebook страница.

Ще осъществяваме огледи в удобен за Вас ден и час.

При намиране на подходящия наемател за Вашия имот организираме подписване на Договор за наем.

Тъй като държим на дългосрочните коректни отношения, винаги, когато имате проблем или въпрос, може да се обръщате към нас за професионално съдействие и съвет.

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Селски къщи

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com