English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Ипотека

Ипотека

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

Ипотека

Независимо дали си купувате апартамент на проект, къща, земя или дори хотел, ние ще намерим най-добрия вариант за ипотечен кредит според вашите нужди.

Може ли да се вземе ипотечен кредит за всеки тип имот?
Основно изискване на банките е имотът да е завършен или да е достигнат поне етап груб строеж. Финансиране на по-ранен етап не е възможно. Независимо от това, ние сме намерили начин да направим възможната покупка на имоти „на зелено” с ипотечни кредити за нашите клиенти. Строителите, с които ние работим позволяват преференциални планове за изплащане на вноски, които дават възможност за плащане само на 30% от цената на имота преди достигане на етап груб строеж. Финансирането за балансовото плащане се осигурява с ипотечен кредит след достигане на акт 15.

Имотите в големите градове са много атрактивни за инвеститорите и съответно за банките и затова за този тип имоти може лесно да се вземе кредит. Що се отнася до имотите в малките градове или селските имоти, банките обикновено преценят според характеристиките на конкретния имот и най-често отпускат финансиране за около 40-50% от цената на имота. За повече информация и съвет за конкретен имот можете да се свържете с нас и ние с радост ще проучим детайлите и ще ви дадем точен съвет и информация.

Необходими документи за сключване на договор за ипотека:
• Нотариален акт;
• Предварителен договор;
• Данъчна оценка на имота;
• Удостоверение за тежести;
• Документи за доказване на дохода

Ние ще ви съдействаме със съвет, консултация, организация на необходимите документи за отпускане на ипотечен кредит. Вие само трябва да изберете желания от вас имот!

 Основни изисквания на банките:
• по отношение на вашите месечни доходи за отпускане на кредит е месечната вноска по кредита да не надвишава 40% от нетния ви месечен доход;
• кредитен период – може да е над 20 г., при условие че вашите години + времето за погасяване на имота не надвишават 65 г.

 Освен съдействие за ипотечно кредитиране, ние предлагаме и пълно съдействие за застраховане на имота. Други финансови услуги също могат да бъдат организирани по заявка от ваша страна.

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Селски къщи

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com