English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Експертът съветва Строителните предприемачи по морето завършиха нови 1 651 апартамента

Строителните предприемачи по морето завършиха нови 1 651 апартамента

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-пощаСтроителните предприемачи по морето се подготвиха добре за посрещането на нова вълна от купувачи на имоти в този район на страната. Бързането им да се приключат стартиралите проекти за жилищни сгради води до голям брой пуснати в експлоатация жилищни сгради и апартаменти, като по брой те изпреварват имотите в столицата и други градове на страната.

По данни на националната статистика само във Варна през месеците от октомври до декември са получили Акт 16 815 нови жилища. В Бургас годни за обитаване са 826 нови жилища. За сравнение, в столицата са пуснати за обитаване 104 апартамента, в Пловдив - 251 жилища, а във велико Търново - 131 апартамента. Нито едно ново жилище или сграда не е било построено във Видин и Монтана. Общо за страната въведени в експлоатация са 3 610 апартамента.


Източник: darikfinance.bg

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com