English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Експертът съветва SMS за пълен контрол над имота ви

SMS за пълен контрол над имота ви

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

От февруари 2013 г. се очаква всяко физическо лице, собственик на недвижим имот, да може да бъде известявано чрез SMS за въведена промяна в собствеността на жилището, къщата или земята, която притежава. „По този начин всеки гражданин, който пожелае, може да бъде уведомяван чрез SMS и да реагира незабавно като оспори промяната в съда. Съветът ми към гражданите е да се регистрират за услугата. Това ще им даде възможност да упражняват пълен контрол върху собствеността си”, каза Диана Ковачева, министър на правосъдието.

Това стана по време на официалното представяне в Агенцията по вписвания, на която премиерът Бойко Борисов и министър Ковачева, представиха нова SMS услуга. Чрез нея собствениците на фирми от 5 декември 2012 г. могат да получават известие по GSM-а при вписване на промяна в досието на компанията в Търговския регистър. Цената на 500 SMS-а е 6 лв., които се предплащат. Регистрацията и абонаментът се извършват на електронен адрес sms.brra.bg.

Източник- http://fakti.bg

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com