English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Експертът съветва Под наем с животно

Под наем с животно

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

Домашните любимци са ценни другарчета и често се превръщат в част от семейството. Когато обаче живеете в жилище под наем отглеждането на куче, коте или дори рибки може да създаде затруднения. Вижте често срещаните проблеми, които възникват когато не живеете в собствен дом, а нает:

ПОВРЕДЕНИ ПРЕДМЕТИ

Голяма част от собствениците наемодатели на апартаменти предпочитат в техния имот да не живеете с животно.

Кучетата, особено представителите на големите и средни породи  нахапват мебелите в апартамента под наем- дивани, маси, шкафовете в банята или в коридора. Котките пък, колкото и да са мили и да сте ги възпитали добре ще драскат по дивани и мазилки и ще нанесат щети, които вие трябва да възстановите или да ви бъдат приспаднати от депозита внесен при наемането на апартамента. А декоративните зайчета си хапват кабели и биха могли да изгризат копчетата на дистанционното управление.

СЪСЕДИТЕ

Ако сте наели апартамент и имате лошия късмет да случите на претенциозни съседи бъдете готови за разправии колко силно мяука котето когато е разгонено и се чува в целия вход на жилищната кооперация, както и как се чува кучето щом вие- за тях това е равносилно на луди купони по малките часове на нощта.

АЛЕРГИИ

Както пухкавите домашни любимци предизвикват алергии така и рибките и храната им са мощен алерген. Ако се нанасяте при хазяи предупредете ги и внимавайте за алергични реакции.

ХИГИЕНА

Не, не е тривиално и логично-  трябва да се почиства редовно както в собствения ви дом, така и в квартирата. Животните да са обезпаразитени.  Косми набити в тапицериите и в матраците, петна по стените, както и недостатъчно често проветряване се отразяват на облика на жилището, което сте наели за ползване.

РЕГИСТРИРАЙТЕ КУЧЕТО В ДОМОВАТА КНИГА

ПРЕМЕСТВАНЕ

Когато търсите да наемете апартамент задължително кажете на вашия брокер недвижими имоти, че сте с домашен любимец.

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com