English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Експертът съветва Чуждестранните фирми търсят съвременни бази

Чуждестранните фирми търсят съвременни бази

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

Огнян Георгиев, –лицензиран брокер-консултант промишлени имоти за списание „Логистика“

Цените на складови и промишлени площи в област Стара Загора са в следните параметри: – за площи от 2000 до 10 000 кв. м старо строителство, панелни или железобетонни конструкции – от 2,50 лв. до 3 лв. за кв. м. – за площи от 200 до 700 кв. м строителство от термопанели – от 3 до 5 лв. за кв. м. – за площи в хипермаркети, шоурумове, молове– от 9 до 10 лв. за кв. м. Има и висок клас с цени до 15 лв. за кв. м. Цените са без ДДС.

Пазарът в момента предлага най-много складови и индустриални площи старо строителство, изградени от стоманобетонни конструкции, намиращи се в бивши предприятия. По-малко е предлагането на новопостроени площи от съвременен тип или логистични центрове и бази. В голямата си част наемодателите не осигуряват възможности за извършване на логистична дейност, което е пречка за наемането на такива обекти от чуждестранни фирми и инвеститори. Търсенето за наемането или покупката на бази за производство е минимално, предимно на фирми от дребния и средния бизнес.


ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com