English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Експертът съветва А защо не селски имот?

А защо не селски имот?

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

Не беше много отдавна, когато миграцията на хората бе основно в посока от селото към града. Мина известно време, градът се пренасели, въздухът става от ден на ден по-мръсен, стресът расте…И хората започнаха да търсят и ценят спокойствието на селската къща.

Настана време да се завърнем отново на село, обратно към чистия въздух, полезните храни, а защо не и към корените си!

Навярно на мнозина от вас не им е нужно убеждаване в правотата на решението да се сдобият със селски имот. Други, обаче, имат нужда да премислят решението, което им предстои по-подробно, да се уверят, че моментът е назрял.

Ето някои от най-популярните причини, които превръщат покупката на селски имот от излишен разкош в една разумна инвестиция:

1. Селският имот може да се ползва както за постоянно жилище, така и като вила за отдих.

Не е ли чудесно щом дойдат почивните дни да не започвате тепърва панически да си задавате въпроса „Къде да заведа семейството си?“, а да имате едно тихо и уютно местенце, което винаги е готово да ви посрещне?

2. Свежа еко продукция.

Не е никак за пренебрегване въпросът с произхода на храната, която консумираме. Селската къща предлага възможността сам да избереш менюто си и да се грижиш за него по целия му производствен цикъл – от засаждането до беритбата. А отгледаната продукция е чиста, незамърсена от торове и с така нашумелия напоследък етикет „еко“!

3. Собствен басейн.

Къде другаде, ако не в двора на собствената си къща можете да изградите така мечтания басейн? И вместо да давате пари за ползването на това съоръжение под наем, да си построите свое собствено!

4. Изгодна инвестиция.

Селската къща е една прекрасна инвестиция. Независимо дали имате нужда от нея в момента или търсите добро вложение за спестяванията си, имотът на село е точно решението, което търсите! Разумният човек не оставя грижата за авоарите си в нечии чужди ръце. Купувайки във време, когато е изгодно да го направите, възвръщаемостта на инвестицята може да надмине и най-смелите ви очаквания!

5. Цената е добра СЕГА!

Цените на селските имоти в момента са в диапазон, който е по джоба на всекиго. Разбира се, те варират в определени граници, но цената на всеки имот се определя индивидуално, вземайки предвид  няколко основни фактора, каквито са например състоянието на имота, квадратура на застроената площ, квадратура на двора, отдалеченост от града, инфраструктура, комуникации и т.н.

Каквито и съображения да са ви накрали да се замислите за покупка на селски имот, знайте, че идеята е ДОБРА и идеалното време да го направите е СЕГА!

За повече подробности  можете да посетите сайта ни www.dedovimoti.com или заповядайте на място в офиса ни, където можем да изберем най-добрия имот за Вас от огромната база данни, с която разполагаме.

Автор: Лиляна Бончева - "Дедов имоти"

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com