English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Експертът съветва Защо да изберете „Дедов Имоти“?

Защо да изберете „Дедов Имоти“?

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

лого

Защо да изберете „Дедов Имоти“?

На пазара за имоти съществуват множество агенции, посреднически фирми, индивидуални брокери, консултанти и др. Сред това море от възможности човек често се чувства объркан към кого да насочи своя избор и има ли изобщо реална нужда от такъв вид  помощ…

Много клиенти избират стратегията – „ще пусна имота си във всички агенции, които знам, така имам по-голям шанс продажбата да стане бързо и с желаните от мен параметри“.

Имам новина за Вас – тази стратегия не е правилна! От разпространяването на имота на възможно най-много места няма да спечелите нищо! Дори по-вероятно е да загубите! Обявявайки един и същ имот, брокерите от реазлични агенции използват различни похвати, за да накрат клиента да се обърне точно към тях, а не към някоя от другите 10 агенции, които предлагат същия имот. Често тези похвати, обаче, вместо желаната развръзка водят до много компромиси, проблеми и накрая Ви оставят с един леко горчив вкус в устата….Какво е разрешението ли? Да работите с една агенция, на която имате ДОВЕРИЕ!

Защо да изберете „Дедов имоти“?

1.На първо място - ДОВЕРИЕ

„Дедов имоти“ е институция с традиции. Тя е естествен резултат от натрупания опит и управленски умения на г-н Иван Дедов – нейния основател. Началото датира отпреди 25 години, когато Иван Дедов навлиза в бизнеса с имоти, управлявайки отначало свои собствени, а в последствие и чужди имоти, поверени му за управление. Базирайки се на натрупания опит и доверието на своите клиенти, „Дедов имоти“ бързо се превръща в лидер на пазара за имоти. Множеството услуги, които предлагаме включват посредничество при покупко-продажба на недвижима собственост, посредничество при отдаване под наем на недвижими имоти, консултиране в областта на недвижимите имоти, представителство на собственици и управление на имоти. Работим с жилищни имоти, търговски площи, ваканционни имоти, поземлени имоти, сгради, офиси, обекти за стопанска дейност и др.

„Дедов имоти” е член на „Национално сдружение недвижими имоти“ /НСНИ/ от 2009 г.

През 2016 г.„Дедов имоти“ за поредна година е удостоена със сертификат „Коректна фирма“, което е едно огромно признание за лоялност и добре свършена работа!

Брокерският екип на „Дедов имоти“ се състои от лицензирани  брокери-консултанти с дългогодишен опит и доказани умения.  Ние ще Ви предложим обстойна проверка на собствеността, цялостно обслужване през всички етапи на покупко-продажбата, безплатно съдействие при получаване на банков кредит. Нашите специалисти ще Ви помогнат в избора на най-подходящия за Вас имот.

2.ПРОЗРАЧНОСТ

Ние от „Дедов имоти“ държим взаимоотношенията с нашите клиенти да бъдат напълно прозрачни. За тази цел изготвяме договор, в който ясно и точно са упоменати отговорностите, правата и задълженията на двете страни.

3.КОРЕКТНОСТ

„Дедов имоти“ е коректен партньор! Ние стриктно спазваме договорните си взаимоотношения. Очакваме същото и от Вас!

4.УДОВЛЕТВОРЕНИЕ

Множеството доволни клиенти, които ни търсят след време, за да направят нова сделка чрез нас или които водят свои приятели, роднини или познати, са най-голямото удовлетворение за нас!

Удовлетворението от добре свършената работа е най-голямата награда за усилията, които полагаме, за да намерим най-добрия вариант за своите клиенти!

5.ГЪВКАВОСТ

„Дедов имоти“ е компания, която има решение за Вашия имот! Независимо дали продавате, търсите да купите, отдавате под наем или искате да намерите, ние сме най-краткия път до мечтания имот. Ние разполагаме с богата база данни, която ежедневно се допълва с нови предложения. Брокерите, които работят в „Дедов имоти“ са мобилни и гъвкави да се срещнат с Вас в удобно за Вас време и място.

Можете да ни намерите на адрес гр. Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 162.

„Дедов имоти“ има решение за Вашия имот!

Автор: Лиляна Бончева

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com