English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Експертът съветва Започна строежът на първите къщи в жилищна зона "Малините"

Започна строежът на първите къщи в жилищна зона "Малините"

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

Започна строежът на първите къщи в жилищна зона „Малините“

На 9 километра от центъра на Стара Загора и на 3 километра от едно от любимите места за отдих на старозагорци – Старозагорски минерални бани, в подножието на Сърнена Средна гора започна изграждането на най-новата жилищна зона на Стара Загора –„Малините“.

Съчетанието на благоприятния климат, чистия въздух и топлите извори са привличали хората на това място още от древността. Лечебните свойства на минералната вода тук са били известни още на траките. Красивата природа в околността е предпочитана дестинация за разходки и излети целогодишно.

Разположена сред невероятната природа на Средна гора, на чист въздух, а същевременно близо до удобствата на града, една мечта е на път да се превърне  в реалност! Към момента вече е приключен етапът на проектиране и е започнат строежът на шест еднофамилни къщи. Всяка една от къщите в комплекса разполага със самостоятелен двор с площ средно от 600 до 900 м2. Всеки парцел разполага с изградено самостоятелно ел.табло. В момента се провеждат преговори за изграждането на собствена пречиствателна станция.

Водени от желанието да осигурят всички необходими удобства, та дори и известен лукс на жителите на комплекса, инвеститорите са включили в проекта зона за обществено обслужване, която ще включва магазин, кафе, аптека и др. Тъй като площта на жилищния комплекс е достатъчно мащабна, планирано е изграждането и на обособени зони за спорт.

Разбира се, наред с всички други удобства, помислено е и за осигуряването на транспорт на обитателите на комплекса до града. Непосредствено до „Малините“ има спирка на градския транспорт, която е на разположение на всички, които по една или друга причина не могат да разчитат на личния си автомобил. Градска автобусна линия осигурява редовен транспорт по направление Старозагорски минерални бани –Стара Загора.

Най-малките жители на „Малините“ също са привилегировани с възможност за избор измежду едни от най-добрите учебни заведения. Освен в града, учениците могат да учат и в ЧСОУ „Делфините“, което разполага със съвременна база в затворен охраняем комплекс. А децата в градинска възраст могат да се възползват от една от най-модерните бази на общинско детско заведение – детската градина на Старозагорски минерални бани. Наскоро реновирана, СДГ „Горски кът“ е единствената санаториална детска градина на територията на община Ст.Загора. Какво по-добро от това децата Ви да растат на чист въздух и сред красива природа,като  едновременно с това разполагат със всички съвременни удобства!

Идеята на инвеститорите е до 2020 г. „Малините“ да бъде изградена като една нова жилищна зона, предоставяща висок стандарт и комфорт на своите обитатели. С напредването на строителните работи се очаква цените на имотите да поскъпнат неколкократно, което означава, че идеалният момент за инвестиция в тази зона е СЕГА!

Ако искате да бъдете част от новостроящата се история на Стара Загора, заповядайте в офиса на „Дедов имоти“. „Дедов имоти“ е единствената оторизирана институция, която има право да води преговори и да продава парцели в най-новата жилищна зона – „Малините“.

Автор: Лиляна Бончева

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com