English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Експертът съветва Собствениците в "Малините" проговарят

Собствениците в "Малините" проговарят

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

Собствениците в "Малините" проговарят.

По пътя между Стара Загора и Старозагорски минерални бани, на 9 км от града и на 3 км от курорта, се намира най-новият, бързо разрастващ се жилищен комплекс – "Малините". Разположен в полите на Сърнена гора и едновременно с това ползващ всички удобства на близкия голям град, "Малините" е един иновативен и амбициозен проект, който може да отговори дори и на най-високите очаквания и мечти на своите обитатели!

Локацията на жилищна зона „Малините“ е внимателно обмислена и подбрана. Климатът в тази област е преходноконтинентален, омекотен от известно средиземноморско влияние. Лятото е топло, не горещо, а зимата е умерено студена, с недълготрайна снежна покривка. Валежите са умерени. Облачността е умерена. Влажността на въздуха е слаба до умерена. Мъгливостта е малка. Ветровитостта е сравнително слаба, тъй като мястото е защитено от ограждащите го околни хълмове. Комбинацията на мекия климат с лечебните свойства на минералните извори и чистия въздух са най-голямото богатство на курортната зона. Тук водата е леко минерализирана и съдържа хидрокарбонати, сулфати, калций, магнезий, силиций, флуор и други микроелементи, което я прави незаменим помощник при лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, периферната нервна система, гинекологични, бъбречно-урологични, стомашно-чревни и чернодробно-жлъчни болести.

Към всички вече описани предимства добавяме живописната природа, спокойствието на курортната област и многобройните исторически и културни паметници в близост.

Старозагорски минерални бани се гордеят с едни от най-добрите учебни заведения в региона. СДГ „Детски кът“ е изцяло ремонтирана наскоро и е единствената санаториална детска градина в Старозагорска област. В курортното селище се намира и ЧСОУ „Делфините“ – частно средно общообразователно училище, разполагащо с модерна база и просторен двор.

В центъра на тази идилия кипи усилена дейност – строи се една мечта, мечтата на много от нас – да имат собствена къща, далеч от шума и замърсяванията на града и едновременно с това достатъчно близо, за да се възползват от удобствата, които предлага!

И тъй като няма как по друг начин да Ви предадем вдъхновението и спокойствието, което изпитва човек, прекарал известно време на това място, споделяме с Вас мислите на няколко човека, закупили къща или парцел в жилищна зона „Малините“.

Красимир Кирчев – предприемач:

"Привилегията да участвам в един толкова общественозначим и внимателно обмислен от гледна точка на замисъл и изпълнение проект е нещо, което открива необятни възможности пред човек -  в личен, в творчески, в бизнес, пък и в духовен аспект. Мисълта, че си участник в строежа на бъдещето на Стара Загора е свързана с много разнородни емоции –радост,  гордост, но наред с тях и огромна отговорност! От управленските решения, които взема инвеститорският екип зависи доколко ще успеем да изпълним главната цел на проекта – да покажем на хората, че мечтата да живеят в собствена къща не е недостижима! Щастлив съм да бъда сред новаторите в тази област!"

Борис Тасков – оперен певец

"Не мога да си представя по-добро място за почивка и отмора! Тук човек се пренася в един съвсем различен свят! Сякаш времето е спряло! Чистият въздух и мекият климат помагат на човек да се отърси от напрегнатото си ежедневие и да се възстанови от натрупаната умора и стрес много по-бързо, отколкото в града! Благодарен съм, че имах възможността да си закупя свое място в този невероятен природен оазис!"

Васил Стоянов – бизнесмен

"Влюбих се в това място! Откакто го купих, всяка седмица ходим там на пикник, правим барбекю с приятели. В момента сме на етап проектиране на своя дом. Искам да си построя къща на това място!"

Максим Петров – IT специалист

"Мой приятел си купи място на „Малините“ и ме заведе да го видя. Знаех, че интересът към жилищната зона е много голям и за да не пропусна шанса, теглих кредит, за да си купя парцел! Щастлив съм от това решение и се уверявам в правотата му всеки път, когато отида на "Малините"!"

Ако искате следващото име в списъка със собственици на парцел в "Малините" да бъде Вашето, заповядайте в офиса ни на бул."Цар Симеон Велики"162.

"Дедов имоти" е вярната крачка към осъществяването на мечтата да се сдобиете с имот!

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com