English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Експертът съветва Огнян Георгиев – професионализъм, търпение, дискретност.

Огнян Георгиев – професионализъм, търпение, дискретност.

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

Кой работи в "Дедов имоти"?

Огнян Георгиев – професионализъм, търпение, дискретност.

Огнян Георгиев започва работа за „Дедов имоти“ през 2008-ма година. С времето натрупва сериозен опит и тясно се специализира в покупко-продажбата и отдаване под наем на  складови и индустриални площи, магазини, шоуруми, фабрики, заводи, бензиностанции, терени за жилищно и индустриално застрояване и други недвижими имоти. През 2012 година става първият лицензиран брокер, притежаващ сертификат от Националното сдружение на недвижимите имоти в град Стара Загора. Г-н Георгиев има дългогодишен опит с корпоративни клиенти и инвеститори, включително и чужди фирми, решили да базират производството си в страната.

Ето какво споделя той относно това какво е да бъдеш брокер на недвижими имоти:

„Истинският професионалист - брокер на недвижими имоти е функционална личност: психолог, медиатор, дипломат, анализатор. Да купиш, продадеш или отдадеш имот под наем е дейност, която изисква широк набор от умения, много професионални и лични качества. Добрият брокер трябва да ги притежава, за да умее да организира работата си успешно. Професионализмът и работата в интерес на клиента са едни от ключовите качества, които помагат на брокера да осъществи успешни сделки и добро име на агенцията, в която работи!“

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com