English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Експертът съветва Живко Брезов - да работиш това, за което винаги си мечтал!

Живко Брезов - да работиш това, за което винаги си мечтал!

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

Живко Брезов – да работиш това, за което винаги си мечтал!

Живко Брезов е част от екипа на "Дедов имоти" от началото на 2015-та година. Дълги години той е работил за себе си, развивайки частен бизнес. Като човек с изявен бизнес нюх, той бързо навлиза в новата за него материя на недвижимите имоти, овладявайки и най-малките тънкости на занаята.

Живко е разностранно надарена личност. По образование е "Оператор на ММ". Има изявени интереси в областта на музиката, спорта, киното. Живко е щастливо женен и е баща на три деца.

- Живко, разкажи ни как взе решение да започнеш работа в агенция "Дедов имоти"?

- Предложението за работа в "Дедов имоти" дойде в момент, в който работех в съвсем различна сфера. За мен нещата се случиха доста изневиделица, въпреки че винаги съм мечтал да работя точно това. Бях чел книги на Р.Кийосаки и бях много мотивиран да сменя бранша, в който работех и който за мен беше вече с изчерпан потенциал. Изведнъж бях изправен пред избора дали да продължа да правя това, с което се занимавах или да скоча в непознатото и да предприема един риск, който промяната на работното място неизменно носи. Решението дойде бързо! Желаех промяната и нямах търпение да опитам новите възможности, които този бизнес предлага. И до ден днешен съм убеден, че тогава взех правилното решение!

- Кое е най-важното нещо, което научи в "Дедов имоти"?

- Научих, че с постоянство можеш да успееш! Че отношението към клиента е решаващо за изхода от сделката - когато искаш да помагаш си личи и хората спират да те възприемат просто като "брокер", а виждат човека в теб! Близките взаимоотношения с клиентите им помагат да се доверят и да споделят своите намерения, мечти, ограничения, страхове… Винаги си струва да влагаш във взаимоотношения! И днес ме търсят клиенти, с които съм работил преди време и които, останали доволни, се връщат за нови сделки! Това ме прави щастлив и е моят стимул да работя още по-качествено и енергично!

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com