English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Експертът съветва Борислав Иванов - да си роден търговец!

Борислав Иванов - да си роден търговец!

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

Борислав Иванов – да си роден търговец!

Борислав Иванов е най-новото попълнение в екипа на "Дедов имоти". Той се присъединява към агенцията в началото на 2017 година. Интересното при него е, че Боби никога не си е и мислил, че ще работи като брокер на недвижими имоти. По образование той е историк и теолог, в последствие се насочва към сферата на социалните дейности. След дълги години работа в социални институции идва време за остър завой в професионалния му път – отдава му се възможност да започне работа в една напълно нова за него сфера – тази на недвижимите имоти. Аналитичното му мислене и вроденият търговски нюх дават резултат още в края на първия му месец стаж в агенцията – поставено бе началото с първа голяма сделка! Търговецът си е търговец! Когато човек има талант в определена област, трябва да го използва! Така Боби намира своето призвание! Няколко месеца по-късно Борислав Иванов вече е натрупал сериозни знания и умения в имотната сфера. С немалко сделки зад гърба си, той с гордост и достойнство носи званието "брокер на недвижими имоти".

- Борислав, разкажи ни как реши да започнеш да работиш в тази напълно нова и непозната за теб сфера?

- Бях привлечен от невероятните възможности, които предоставя тази сфера, възможността да общувам с клиенти, да разширявам своите познания по отношение един динамичен пазар, какъвто е пазарът на недвижими имоти. Привлече ме възможността за постоянно развитие и тъй като аз съм динамичен човек, това напълно отговаря на моето усещане.

- Какво се промени за теб с новото ти амплоа? Има ли нещо важно и ценно, което научи от работата си в агенцията?

- Тотално се промени цялото ми ежедневие! Дадох си сметка колко необятен може да бъде пазарът на недвижими имоти. Всеки ден научавам нови неща, откривам нови възможности как да бъда полезен на клиентите на нашата компания, за да намерят това, което търсят и да получат най-доброто обслужване. Най-ценното нещо за мен при работата с клиенти е тяхната удовлетвореност! Доволният клиент е най-добрата реклама!

- Как виждаш себе си след 5 години?

- След 5 години се виждам все по-ангажиран с това, с което се занимавам, опознал и развил професионалните си възможности и умения в тази благородна професия, която помага на клиентите в техните търсения.

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com