English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Експертът съветва Лиляна Бончева - "Успехът е отборна игра!"

Лиляна Бончева - "Успехът е отборна игра!"

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

Лиляна Бончева – "Успехът е отборна игра!"

Лиляна Бончева е офис мениджърът на "Дедов имоти". Тя става част от екипа през пролетта на 2016-та година. Дейността и е пряко свързана с продажбата на имоти и комуникация с клиенти, менажиране на офертите и информацията в уебсайта. Активно съдейства за развитието на компанията, отговаря за различни проекти, презентирането на агенцията и рекламната стратегия на компанията. Притежава Магистърска степен по "Славянски филологии", специалност „Сръбски и хърватски език“. Средното си образование завършва в ПГСА "Лубор Байер", гр.Стара Загора, което и дава ценни знания и професионална подготовка в сферата на строителството. От изключителна важност за нея е изграждането и поддържането на коректни взаимоотношения с клиентите и контрагентите на компанията.

"Приемам позицията си като много отговорна и ключова за екипа, с който работя, а и за цялата компания. Огромна част от времето си прекарвам в комуникация с клиенти – споделят ми търсенията си, изискванията, които имат, предишни опитности с агенции (не винаги в положителен аспект!..) С времето и опита човек се научава да отсява бързо важната информация от по-маловажната. Много ми помага една моя силна черта – обичам да изслушвам внимателно. Това ми дава огромно преимущество в работата ми. Всеки клент, прекрачил прага на офиса ни идва с определена нагласа, определено търсене. Нашата работа е да зададем правилните въпроси, така че да конкретизираме максимално търсенето и да доведем сделката до успешен финал. Най-добрата реклама за качеството на услугите, които предлага агенцията ни са нашите доволни клиенти! Няма по-голямо удовлетворение в професионален аспект от това да знаеш, че си си свършил работата по най-добрия начин! Хубавото в нашата агенция е, че сме малък и много сплотен екип! Когато всеки върши своята работа по най-добрия начин и дава 100% от себе си, нещата се случват! Успехът е отборна игра! Всеки участва с онова, в което е най-добър. Колегите ми са енергични, мотивирани и динамични хора, работят с хъс и желание! Чудесно е да работиш в такъв екип! А какво по-хубаво от това работата ти да е интересна, разнообразна и да ти носи удовлетворение?"

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com