English Russian French Italian German Turkish Greek Romanian Hebrew Arabic Chinese
Начало Експертът съветва Доброто име струва повече от имане

Доброто име струва повече от имане

Внимание, ще се отвори в нов прозорец. PDFПечатЕ-поща

Размислите на един бизнесмен

Доброто име струва повече от имане

През годините се научих да работя при трудни условия. Животът в момента е много труден и това се усеща. Изминалата година не беше от най-леките, но целите, които бях си поставил, успях да постигна - в личен план при мен беше преместване в нов дом, в професионален – затвърждаване на позициите ни на пазара като компания – експерт в недвижимите имоти, в духовно отношение – една крачка по-близо до Бог. Имам много мечти за бъдещето, това включва и нови проекти за бизнеса, също и в личен план, но не всичко е в нашите възможности.

Щастлив човек съм и съм доволен от живота, понякога ме натъжава само състоянието, в което се намират хората, включително и финансовото им състояние. Обичам Стара Загора и бих желал да има европейска визия, но тя трябва да започне със стандарта на хората. Един от проектите ми включва селище от затворен тип в едно от най-красивите места в Стара Загора, но въпросът е: "Готови ли сме за това нещо?".

Стабилното семейство е важно в живота на един бизнесмен! Благодаря на Бога за съпругата ми Теди и децата, които ме подкрепят.

Обичам да се храня здравословно и следвам здравословен начин на живот като възможност за дълголетие и постигане на целите. Обичам работата си, хората, с които работя, това да бъда ангажиран и да научавам нови неща. Харесва ми да пътувам в България и извън нея, но всичко е много балансирано.

Дали ми се занимава с политика? И "да", и "не"! Понякога смятам, че ако аз съм в управление, ще правя нещата по различен начин и ще имат по-добри резултати. Много често се питам "Нужно ли ми е това?". Всичко зависи от момента, в който се случват нещата.

Не бих желал да се занимавам с друго нещо извън бизнеса с имоти и обществената ми дейност. Една от целите, които съм си поставил е в следващите 10 години да обуча 10 човека да успеят! Това ще ми донесе голямо удовлетворение. Иска ми се да инвестирам себе си в живота на някой друг. Така правят успелите личности и аз живея с убеждението, че съм един от тях!

Към конкуренцията в бизнеса съм с най-добри чувства, защото не следвам заучени модели, а изграждам концепция за успех. Понякога се улавям, че работя като че ли съм сам на имотния пазар.

Със съпругата ми навършихме 14 години успешен брак, като мечтаем за златна сватба! Всичко е в Божиите ръце, затова всичко е възможно! Имам намерението да достигна бизнес дълголетие. Човек се пенсионира първо в ума си, а след това се оттегля и от професионалните си задължения. Затова нямам намерение да се пенсионирам!

Благодарен съм на Бог, че съм здрав и енергичен, което ми помага за всичко останало. Парите са важно нещо в живота, но доброто име струва повече! Да имаш характер на почтен и достоен човек е по-ценно! Всички хора допускат грешки, особено в младостта си, но е хубаво да ги победиш, осъзнавайки необходимостта да бъдем добри хора. Всяка сутрин ставам с желанието да направя нещо добро – това може да бъде насърчение за някого, може да бъде помощ или благодарност. Много хора ми задават въпроса как съвместявам вярата ми в Бог и управлението на бизнеса. Правенето на пари, изграждането на бизнес е нещо много временно и аз съм наясно с това! А животът с Бог е вечен! Животът ни на земята е като една малка прашинка във вечността, но именно по време на земния ни път се решава къде ще прекараме вечността!

Иван Дедов

ТОП ОФЕРТА

Бизнес имоти

Лукс имоти

Заменя имот

Проекти

Карта на сайта

Експертът съветва

Експертът съветва

Абонамент

Ако искате да сте сигурни, че първи ще получите най-новите публикации от рубриката „Експертът съветва“ можете да се абонирате, като въведете името и имейл адреса си, и натиснете бутона „Абонирай ме“.

Наш партньор


Член на НСНИ

Facebook

Оферти

 

Новини

 


Гласувай за мен в BGTop100.com